От 27.02.2015г. зрителите, читатели и въобще потребителите на Topsport.bg ще имат възможността да научат всичко, което им е необходимо, ако решат да развият, поддържат и оформят правилно и ефектно своето тяло.

Специално за тези, които тренират, които искат да тренират, а защо не и които просто търсят съвършенството във външния си вид, този петък стартира специализираната рубрика на медията ни за фитнес, бодибилдинг и културизъм, с водещ Георги Петков.

Без значение дали смятате себе си за напреднал, но все още не съвсем усъвършенстван в уменията и визията си, дали сте „някъде по средата" във физическото си развитие или пък просто днес е денят, в който ще решите да станете от стола в офиса и да се насочите към най-близкия фитнес, „Съветите на Юлий" е точната рубрика, която ще ви помогне да постигнете целите си.

С тези от вас, които преценят, че има какво да видят, чуят и прочетат по темата в Topsport.bg, ще изминем трудния, но доказано удовлетворяващ път към изграждането на приятно за окото, организма и самочувствието тяло.

Ще научите кои са стъпките, по които би следвало да преминете в залата, ако желаете да постигнете резултатите, към които се стремите. Какво зависи от вас самите, как бихте могли да подпомогнете развитието си и достатъчни ли са само постоянството и личната мотивация - всеки втори петък от месеца, само в Topsport.bg.

Наименованието на поредицата ни не е никак случайно и произволно, като основният капацитет, специалист и видимо постигнал търсените резултати трениращ - балканският шампион по културизъм Юлий Русев ще бъде „черешката на тортата", притегателният център и търсеният от вас извор на знания, който ще насочва усилията ви и ще внася нужните корекции, ако те са необходими.

Повече за самия лидер на рубриката ни очаквайте още този петък, в първото предаване от „Съветите на Юлий"!