Една от най-желаните специалности в Националната спортна академия е "Спортен мениджмънт".

Заедно с магистърската програма "Олимпизъм и спорт" те са част от катедра "Мениджмънт и история на спорта", която миналия ноември отбеляза своята 75-та годишнина.

Снимка 359870

Източник: topsport.bg

В тези програми на катедрата своето обучение през последните години избраха да проведат едни от най-известните български спортисти като Димитър Бербатов, Йордан Йовчев, Николай Бухалов, Мария Гроздева, Станимира Петрова, Бончо Генчев, Тодор Янчев, Евгени Иванов, Владимир Манчев, Костадин Ангелов много други.

Бакалавърското обучение в "Спортен мениджмънт" е само в редовна форма, като алтернативата за тези, които желаят да придобият задочно професионална квалификация по специалността е в ЦСДК. Магистърската степен разполага с всички основни форми на обучение - редовна, задочна и дистанционна. Именно спортният мениджмънт стана първата програма в Академията, която бе акредитира като дистанционна.

 

 

Всички желаещи да кандидатстват в бакалавърската степен на специалността "Спортен мениджмънт" могат да намерят подробна информация на сайта на Академията.

НСА ще бъде домакин на откриването на Национална универсиада София 2018

НСА ще бъде домакин на откриването на Национална универсиада София 2018

Спортното събитие обединява финалите на 15 вида спорт