Празничните дни през месец май са нанизани подобно бисери на огърлица: Великден едва отшумява, а календарът ни отвежда към още мигове, украсени от традиции, приповдигнато настроение и светли надежди. Гергьовден е един от най-любимите български празници. В миналото летните месеци са били посветени на усилен труд, чиито резултати са определяли поминъка за цялата следваща година. Ето защо, в този празник са втъкани толкова много обичаи, свързани с плодородието, здравето и късмета.

Георги Победоносец е почитан както от източните, така и от западните християнски религии, а преданията за извършените от него подвизи са безчет. Съответно е съвсем в реда на нещата на този ден да честваме и Денят на храбростта и българската армия. Той се отбелязва още от периода на нейното създаване - с указ на княз Александър Батенберг от 1880г. Честванията включват военен парад, който е изключително атрактивно събитие за наблюдаване.

С печалбите от спорт тото всеки ден е Великден

С печалбите от спорт тото всеки ден е Великден

Играйте и спечелете

Но не всеки е призван за подвизи, особено във времена, в които смелостта и храбростта имат още повече лица и измерения. Спокойното ежедневие не ни предлага много изпитания, а ситуациите, в които, нивата на адреналина се покачват, са все по-редки. Но за да променим това, не винаги е нужно да рискуваме. Има и вълнуващи моменти, които имат подобен ефект, а едновременно с това внасят и финансово спокойствие. И това са числовите и моментните лотарийни игри на Българския Спортен Тотализатор. За да зарадва своите фенове, специално за 6-ти май, всички участници в играта "5 от 35" ще имат шанса да спечелят някоя от 10-те допълнителни награди от по 500 лв. Изненадите не спират до тук - в края на седмицата един късметлия ще стане притежател на чисто нов лек автомобил ФОРД МОНДЕО, като част от наградния фонд в най-обичаната игра "6 от 49", чийто джакпот става все по-апетитен и гони сумата от 3 450 000 лв. Ако пък предпочитате талоните игри, не пропускайте да проверите както скритите печалби под скреч-полетата, така и бонусите в кампанията "Печалби плюс, пари в кеш". Цялата информация за игри и кампании могат да намерят на action.toto.bg

Имате възможност да се състезавате за още повече награди, ако сте сред лоялните клиенти на Български Спортен Тотализатор: в новата кампания на ТОТО Клуб - "Дай пет за късмет", която се провежда в периода 01.05-31.05.2021, ще имате допълнителен шанс да спечелите 5 награди по 2000 лева. Повече подробности за условията на играта, можете да откриете на интернет страницата на Тотото: toto.bg

При толкова много възможности за печалби, приближаващото лято изглежда още по-обещаващо. Изпробвайте късмета си, защото Спорт Тото винаги дава повече!

Пожелаваме Ви светли и приятни почивни дни!

Спорт Тото със 106 щанда в Inmedio, до края на годината ще има и бетинг залози

Спорт Тото със 106 щанда в Inmedio, до края на годината ще има и бетинг залози

Вижте какво каза Любомир Петров пред ТОПСПОРТ