Красимира Йовкова - националка по тенис на маса - сподели ужаса си от атентатите в Париж, които вчера тя съпреживя от мястото на събитието. Тя се намира във френската столица, защото има мачове от първенството на втора дивизия с местния отбор Корбевоа.

"Снощи беше ужасно, а аз още не мога да проумея какво точно става! Стадион "Стад дьо Франс" е на няколко километра от мястото, където сме настанени. Точно по време на взривовете бяхме с отбора на вечеря в ресторант. Нищо не сме чули, но когато излязохме навън видяхме тичащи хора и паника.

Прибрахме се и пуснахме телевизия, за да разберем какво се е случило. Първоначно съобщиха за 18 загинали. Тази сутрин видяхме, че вече са станали повече от 150... Жалко за невинните жертви!", коментира 18-годишната Красимира пред Tennis24.bg.

"Сега Париж е пуст. Аз съм в шок и тази сутрин не посмях да отида до кафенето отсреща. Не знам дали ще ми повярвате, но вчера имах лошо предчувствие, после се сетих, че е и петък, 13-и...

Слава богу, че след малко напускаме града, защото Корбевоа гостува в град Секлан. Надявам се да се отърсим малко от тягосната обстановка", добави Йовкова, която е бронзова медалистка от Балканиадата до 21 години заедно с по-малката си сестра Мария.