Джакпотите могат да изкушат и най-капризния късмет, да запалят искрата на надеждата в сърцето и на най-големият песимист. Само се замислете и ще разберете защо - в играта "Тото 2 - 6 от 49" очакваният джакпот е сумата от 3 700 000 лева, в играта "Тото 2 - Зодиак" печалбите достигат 3 000 000 лв., а шест печеливши числа от играта "Тото 2 - 6 от 42" ще ви донесат джакпот до 560 000 лева.

И още малко окуражителна статистика. В миналия тираж бяха раздадени 48 974 броя печалби от числовите игри. По този начин, най-дълго продължаващата игра с парични залози в България - Спорт тото, за пореден път доказа, че вероятността за успех при нея е нещо съвсем реално. Тегленето на печелившите комбинации за 46-тия тираж ще се проведе на 7-ми юни от 18:30 в ефира на БНТ.

За улеснение на всички, които редовно изпробват шансовете си в числовите игри, Спорт тото приема и онлайн залози, на сайта toto.bg. Регистрацията е изключително лесна, а най-голямото удобство е, че никой не рискува да загуби или увреди своите традиционни хартиени квитанции. Освен това, при печалба от игрите Втори тото шанс на "6 от 49" и "5 от 35" късметлиите получават имейл, който ги осведомява каква сума са спечелили.

Бонус-печалбите се теглят всяка неделя в предаването Спорт тото от 18:30 часа по БНТ.

Всички  игри на Спорт Тото се разпространяват чрез тото-пунктовете и в търговската мрежа на партньорите на  Български спортен тотализатор, обозначени със стикер "Спорт тото".