Министерство на младежта и спорта (ММС) е партньор на междуфирмен турнир по мини футбол с кауза "И ние искаме като Вас". Благотворителната инициатива е организирана от фирма "Спорт Скилс" ЕООД и се подкрепя от организация "Пара Кидс", помагаща на деца с увреждания да спортуват активно.

Организацията е с концентрация на работа върху деца с увреждания (страдащи от детска церебрална парализа, аутизъм, синдром на Даун, гръбначни изкривявания и наднормено тегло) с мисия спортът и заниманията на открито да бъдат достъпни за всички деца.

Адриан Андреев ще играе за бронзовия медал на Младежките олимпийски игри

Адриан Андреев ще играе за бронзовия медал на Младежките олимпийски игри

Талантът ни загуби полуфинала срещу аржентинеца Факундо Диас Акоста

В междуфирмения турнир ще участват компании, които ще заплатят такса за участие. Събраните пари ще бъдат дарени за закупуване на нови приспособления за спорт и рехабилитация.

Турнирът по мини футбол ще се проведе на 13-ти и 14-ти октомври (събота и неделя) в RD Sport / Минно-геоложки университет. Церемонията по официалното откриване на инициативата ще се проведе от 10:00 часа на 13-ти октомври. На събитието ще присъства заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов.