На 02.02.2020 г. Български спортен тотализатор стартира кампания, в която изявени български спортисти и актьори ще влязат в ролята на водещи в предаването на СПОРТ ТОТО по БНТ.

"Кампанията е естествено продължение на "Предизвикай себе си. Заедно за българския спорт". След като спортисти предизвикваха водещите ни да опитват различни спортове, сега ние решихме да предизвикаме спортистите да влязат в ролята на водещи на СПОРТ ТОТО. Вече 63 години тотото и спорта вървят ръка за ръка. БСТ е създаден с единствената мисия да подпомага българския спорт. Сега използваме случая да включим спортистите в целия процес - от тегленето на тиражите до споделянето на радостта на печелившите. Защото благодарение на участниците в нашите игри, ние сме успели само за миналата година да осигурим близо 30 млн. в подкрепа на спорта", коментираха от БСТ.

Български спортен тотализатор е единственият хазартен оператор у нас, който отделя 33% от постъпленията си в подкрепа на спорта и на държавни политики.

Втори спечелен джакпот за една седмица от "Тото 2 - 6/49"!

Втори спечелен джакпот за една седмица от "Тото 2 - 6/49"!

Вижте подробности

Тази неделя, на символичната дата 02.02.2020, старт на кампанията ще дадат златното момиче Ренета Камберова и едно от най-чаровните лица на БНТ и на театралната сцена Игор Дамянов. Предстои да разберем, дали след тегленето на тиража, някой от участниците ще влезе във владение на рекордния джакпот в играта "Тото 2 - 6 от 42" в размер на 1 080 000 лв.