Вече бившият министър на младежта и спорта - Красен Кралев направи кратка ретроспекция на свършеното от него по време на 2-годишния му мандат.

Чрез профила си в социалната мрежа "Фейсбук" Кралев обяви, че е горд от всичко постигнато, като отдаде дължимото и на своя екип. Министърът се надява, че тенденцията за деполитизиране на министерството ще бъде запазена и от неговия наследник - професор Даниела Дашева.

"След 2 години, 2 месеца и 20 дни, вчера предадох щафетата на новия министър на младежта и спорта от служебното правителство, професор Даниела Дашева. Горд съм от всичко, което направихме с екипа ми за този период. Тръгвам си с високо вдигната глава. Разбира се, че сме допускали грешки, но пък мога да гарантирам, че работихме с огромна любов и огромна енергия в името на спорта и нашите спортисти. Никога не сме политизирали това министерство и се надявам тази тенденция да бъде запазена. Убеден съм, че професор Дашева ще бъде отличен министър. Работила е с повечето хора от администрацията и има прекрасни познания за работата на министерството. Убеден съм, че ще тръгне с летящ старт. Пожелавам й успех.

Ще участвам отново в редиците на ГЕРБ на предстоящите избори и ако българския народ ни гласува доверие, ще имаме възможност след април да продължим да работим за възхода на българския спорт".

 

Министър Кралев награди победителите в "Нощта на шампионите"

Министър Кралев награди победителите в "Нощта на шампионите"

Вижте кои получиха призове