Красен Кралев коментира нападките на спортния министър в служебния кабинет Андрей Кузманов. Кралев използва официалния си профил във Фейсбук.

Ето какво написа той:

"Когато един човек не разбира от дадена материя, съвсем свободно може да интерпретира фактите - така, както му изнася.

Гордея се с всичко, което сме направили за българския спорт и за младите хора. Спазили сме всяка буква на закона! Ако преди смятах, че става дума за некадърност и некомпетентност, вече започвам да се замислям, дали не се прави нарочно. Знаете, че има натиск към министрите на Румен Радев да ровят в кашоните на институциите, да си изфабрикуват факти, да интерпретират небивалици като огромни злоупотреби. От това зависи и оставането им в нов служебен кабинет на кандидат-президента.

Този човек, временно сложен да изпълнява функциите на министър на младежта и спорта, за цели пет месеца не успя да проведе поръчка за строителен надзор. Когато нямаш строителен надзор, не можеш да започнеш строежите.

За поне пети път казвам: Няма как да липсват пари!Договорите са сключени по всички правила на Закона за обществените поръчки. Парите са преведени на строителните фирми, те не могат да започнат дейността си само и единствено заради бойкотирането на процеса от страна на служебния министър. По заповед на назначилия го за такъв".

Кралев: Ако зависеше от Борислав Михайлов, Ясен Петров никога нямаше да е селекционер

Кралев: Ако зависеше от Борислав Михайлов, Ясен Петров никога нямаше да е селекционер

"Браво на "лъвовете"