Станой Табаков "Кобрата" завърши успешно участието си на "ММА Арена 3" , боен спектакъл провел се в Пазарджик.

Организаторите се справиха чудесно и вечерта премина при много добри условия, осигурени от джудо шампионите Янислав Герчев и Иван Запрянов.

Бойците премериха сили в 7 професионални срещи, като главният двубой за вечерта беше срещата между Станой "Кобрата" Табаков и най-популярния пазарджишки боец Христо Йорданов. Допълнително напрежение в мача внасяха агитките на двамата бойци, които огласяваха залата и не спираха да подкрепят любимците си.

Очакванията бяха за победа на Йорданов с нокаут, с оглед последните му зрелищни успехи и предпочитанията му да нанася тежки удари. От своя страна Табаков заложи на подготовка с разнообразна техника и в ъгъла му бяха кик-бокс майсторът Георги Стефанов и опитният Камен Георгиев, който първо задуши сръбския си опонент за вечерта, след това застана в ъгъла на Станой, за да му дава указания.

Двамата бойци изцедиха силите си в тежък първи рунд и развръзката настъпи във втория, където по-добрата техника на Табаков му помогна да приключи срещата с ключ на ръката.

Всички резултати от "ММА Арена 3":

- Ивайло Бояджиев победи Денислав Сурчев 2 рунд със задушаване
- Вайс Сайфи победи Пеньо Гатевски 1 рунд с ключ на ръката
- Енчо Ангелов победи Йордан Колев 1 рунд с ТКО
- Павел Георгиев победи Марио Добричков 1 рунд с лекарска забрана
- Камен Георгиев победи Милан Смирнович 2 рунд с задушаване
- Влади Кънчев победи Виделин Видев 1 рунд с ключ на ръката