Сред сняг и дъжд, слънце и вятър, първите три месеца от годината се изтърколиха по хълма на 2021.

Ветропоказателят задава посоката на идващата промяна, но може ли животът да е само поредица от планове и срокове за гонене?

И дали тези три месеца не са само загрявка за предстоящото голямо "състезание" на мечтите?

Това може би си е мислил и френският владетел Луи XIV-ти, когато е предложил датата 1-ви април за начало на Новата година - идеята му никак не се харесала на френските поданици и законът не бил приет. Но на следващият 1-ви Април, дворецът бил бомбардиран с пожелания за "Щастлива Нова Година".

Вечният враг на Франция също има интересна история, свързана с датата 1-ви април: на тази дата била насрочена церемонията по "изкъпване на белите лъвове" - събитие, което английските джентълмени да посетят заедно със своите достолепни съпруги. Разбира се церемонията не се състояла, а шегата продължила да бъде традиционна за първият ден на месец Април.

В България също доста обичаме веселият Ден на шегата, като особена гордост той е за жителите на град Габрово, които се славят с несравнимите си чувство за хумор и пестеливост. На тях е посветен дори градския музей, чийто символ, както много добре всички знаем, е котката с отрязана опашка, която бързо трябва да бъде прибрана, за да не "излита" топлината през вратата на дома. И ако появата на мустакатия домашен любимец все още ни обърква и не знаем дали това ще ни бъде на "късмет", то една четирилистна детелина със сигурност ще донесе усмивка и в най-трудния ден. За да намерете една със сигурност, можете да се включите в промоционалната кампания на програмата за лоялни клиенти на Българският Спортен Тотализатор "Детелината на късмета". Тя започва именно на 01.04.2021 и ще продължи до 1.05.2021. Благодарение на нея, всеки регистрирал се в "ТОТО КЛУБ" може да трупа своите бонус точки, а всеки 10 бонус точки носят допълнителни възможности за спечелването на 4 настолни компютъра и 4 награди по 2000 лв. Повече за условията на кампанията могат да бъдат открити - action.toto.bg.

Но късметът вече се усмихна на един щастливец от град Сопот, който преди няколко дни спечели пълния джакпот от играта "Тото 2 - 6 от 49" на Спортния тотализатор, разчитайки на един единствен фиш на стойност 4.70 лв. Това го прави 115-ят български тото милионер, като 2021 познава и още двама - късметлиите от град София и град Пловдив. Това означава, че за първите три месеца от настоящата календарна година, Българският Спортен Тотализатор е бил причината трима българи да се сдобият с така мечтания милионерски статус. Предстои да разберем дали и Април ще бъде толкова щедро настроен към участниците в числовите и моментните игри на Тотализатора - към днешна дата Джакпотът в играта 6/49 е 2 400 000 лв., печалбите в 6/42 надвишават 670 000, а наградите в Тото Джокер са вече близо 50 000 лв. Българският Спортен Тотализатор предлага толкова много възможности, които лесно да доведат до положителна промяна във финансите Ви. И сме сигурни, че за разлика от английските джентълмени в миналото, вие няма да губите време в излишни церемониалности, а ще направите всичко възможно да ги увеличите.

Защото Спорт Тото винаги дава повече! Успех!

Спорт Тото отново подготви мега печалби за тиража на 21 февруари

Спорт Тото отново подготви мега печалби за тиража на 21 февруари

Участниците в играта "6 от 49" могат да намерят джакпот, който достига до 2 350 000 лева