В месеца на Любовта няма как да пропуснем да споменем тази могъща сила. Тя често владее ежедневието ни и въпреки, че през вековете към нея са отправени хиляди въпроси, тя все още не е отговорила на нито един от тях. Какви са законите и правилата ѝ, как да я спечелим и след това да не я загубим... Но не можем да я обвиняваме, след като компания ѝ правят Щастието и Късметът. Истината е, че точно непредвидимият им характер е това, което предизвиква вълнението. Ако те попаднат в клопките на прагматичното планиране, ще могат ли да причинят онази еуфория, която задвижва световния прогрес? Мнозина се оплакват, че въпреки положените усилия, това трио така и не ги спохожда. Но дали ако се откажат от опитите, ситуацията ще се подобри? Ако в някои случаи това е най-добрият подход, то в други - като например лотарийните игри - е крайно невероятно печалбата да споходи онези, които не участват. Освен това, качества като лоялността се награждават: регистрацията на всяка направена покупка на стойност равна или повече от 2 лв., независимо дали се отнася за числова или моментна лотарийна игра на Българския Спортен Тотализатор, Ви гарантира натрупване на бонус точки, с които можете да участвате в жребий за допълнителни бонус награди. Настоящата промоционална кампания "Снежна Олимпиада с Тото Клуб" продължава до 28.02.2022г., а повече за условията й можете да разберете на action.toto.bg

Нека да надзърнем и как се е отплатила лоялността на нашите фенове през изминалата седмица:

Джакпотът в играта "Тото 2 - 6/49" продължава да се натрупва и се очаква прогнозната му стойност за тираж 13 да достигне 7 650 000 лв. Тя продължава да бъде атакувана, като в тираж 11 цели 17 играчи са познали 5 от 6-те печеливши числа и това донесе на всеки от тях по 2 558 лв. Вярно, в тираж 12, тези, които почти се докоснаха до заветния джакпот бяха наполовина, но това пък гарантира на всеки от тях по над 7650 лв. Освен това, от всички участвали в тираж 12, по случай Денят на влюбените и виното, в жребий на случаен принцип беше изтеглен късметлия от гр. София, който да изрази любовта си към пътуването със спечеления нов спортен автомобил.

Още един джакпот удържа "любовните стрели" на всички, които искат да го спечелят: през изминалата седмица, цели 22 играчи са познали 5-ци в играта "Тото 2 - 6/42", но само заветната шестица би донесла над 720 000 лв., колкото е прогнозния джакпот на играта за тираж 13.

През последните 7 дни, за сърцето на феновете се бориха и другите популярни игри на Тото 2 като в "Зодиак" беше записана 1 печалба в размер на 5000 лв., в "Рожден ден" - 1 печалба от над 29 300 лв., а в "Тото Джокер" печалбите бяха цели 29 - всички надхвърлящи 3000 лв. Разбира се, най-големите щастливци бяха онези, които уцелиха петиците в двата тиража на играта "Тото 2 - 5/35". В тираж 11, пълното комбиниране донесе на един късметлия 11 344 лв., а друг пък беше удостоен с 5000 лв. от Втори Тото Шанс на играта. В тираж 12, вълната от печеливши беше масивна, защото трима бяха наградени с по 10 490 лв. от първото теглене, още трима с по 6666 лв. от Втори Тото Шанс, а второто теглене донесе на един щастливец сумата от над 31 742 лв. Като че ли това не беше достатъчно, и чрез жребий на случаен принцип от всички участвали в играта в тираж 12, бяха изтеглени 10, които спечелиха по 500 лв.

Но златният приз тази седмица определено отива за късметлията, който спечели 50 000 лв., скрити в талона "Златна треска" от Държавната лотария към Българския Спортен Тотализатор. Освен това, тегленията на допълнителните печалби в промоционалната кампания "ПЕЧАЛБИ ПЛЮС: Зимен Късмет" продължават, като тя ще продължи още поне месец. Не пропускайте да научите как да се включите в нея на action.toto.bg.

Както виждаме, месеца на любовта определено е подтикнал късмета към действие и може би точно сега е момента, в който те ще ви навестят. Продължавайте да участвате в игрите на Спорт Тото, защото който играе - има шанс!