Да станеш милионер е мечта, която много хора възприемат като ракета към планетата на щастието. Световната практика показва, че начините това да се случи са най-различни, например да бъдеш откривател на "лепкащите" се листчета за бележки или да си иноватор в областта на свръхтехнологиите. Много от успехите са резултат на упорит труд и добра квалификация, а други са плод на чиста случайност.

Това, което обединява всички успехи е дозата шанс, наклонила везната на съдбата в желаната посока. Ако не се дават възможности на късмета, той винаги ще прилича на мощна спортна кола с вечно празен резервоар.

Всеки би се попитал къде да намери тези възможности? Част от тях са концентрирани в игрите на Български спортен тотализатор. С минимален залог от един лев и десет стотинки, може да пуснете комбинация от шест числа в играта "6 от 49", в която се очаква джакпота за неделя да достигне до 3 400 000 лева. Това е категоричен пример как с минимални усилия могат да бъдат постигнати максимални резултати.

Дори и най-големите скептици, замълчават пред факта, че 110 българи са вече тото милионери. На банковата ви сметка може да й се завие свят от огромни парични постъпления от играта "Тото 2 - Зодиак". Причините за това са поне две: първата е, че печалбите достигат до 3 000 000 лева, а втората е, че минималният залог е само 80 стотинки. Не случайно казват, че любовта е като тотото и човек никога не знае къде ще му излезе късмета. А всеки би се влюбил в играта "6 от 42" щом грабне 950 000 лева. При попълване на числата, късметът може да бъде застрахован с минимум три позиции в играта Тото Джокер. Тя се намира над номера на фишовете, а най-хубавото е, че за тиража в неделя джакпотът ще достигне до 105 000 лева.

Изненадващ супер късмет през лятото от Спорт тото

Изненадващ супер късмет през лятото от Спорт тото

Още един начин да се освободите от напрежението на ежедневието е да събудите късмета си

Залози можете да бъдат направени в тото пунктовете и онлайн на www.toto.bg до 18:00 на 9-ти август. Точно в 18:30 часа на живо в ефира на БНТ ще бъдат изтеглени печелившите числа.

Спомнете си, колко хубави неща са ви се случили, без да ги очаквате и не пропускайте 64-ти тираж. Никой не знае кой ще стане 111-тия тото милионер на България, затова използвайте всяка възможност.

Снимка 491399

Източник: БСТ