Най-бързо нарастващият джакпот е в играта "Тото 2 - 6 от 49". Той се увеличава с главозамайваща скорост, защото наградният фонд за тегленията се разделя между четирите печеливши групи, като за първа група "Джакпот" процентите са 48%, 2 гр. - 10%, 3 гр. - 10.70%, 4 гр. - 16,3% и "Стартов джакпот" - 15.00%. На 27.02.2020 г. в 6/49 ще бъдат изтеглени 3 предметни печалби - телевизор, таблет и лаптоп, за които не е необходимо да залагате допълнително. Просто пазете квитанция си от играта и проверете дали печелившия номер не е точно вашият. Благодарение на това, че от размерът на постъпленията за даден тираж на играта "Тото 2 - 6 от 49" - наземно и онлайн, се отделя сума за формиране на награден фонд за "Втори тото шанс" в твърд размер на 15 000 лева, СПОРТ ТОТО обещава изключително много извънредни печалби, сред които последни модели леки автомобили и високотехнологични джаджи.

Само за изминалата седмица печалбите в играта 5/35 са на стойност над 440 000 лева. Какви ще са те през настоящата седмица, предстои да видим. Разпределението им процентно е по следния начин - 23 на сто за първа група, т.е. петици, 30 на сто втора група (четворки), 47 на сто за трета група (тройки). Изненадите от Български спортен тотализатор продължават и през март. Успехът е сигурен, защото Баба Марта носи много късмет със себе си. По този повод ще бъдат изтеглени допълнително 10 участника, които ще спечелят по 500 лева от играта "Тото 2 - 5/35". Тегленето на печелившите квитанции ще бъде на 1 март в национален ефир. Ако пропуснете да гледате предаването, може да проверите дали сте сред късметлиите и на сайта на тотото. Не пропускайте шанса си и се окичете не само с мартеница, но и с допълнителна печалба от 500 лева и то без да залагате допълнително. От размерът на постъпленията за даден тираж на играта "Тото 2 - 5 от 35" - наземно и онлайн, се отделя сума за формиране на награден фонд за "Втори тото шанс", в твърд размер на 7 500 лева. Това прави възможно цялата палитра от извънредни бонус печалби посветени на празници и събития.

Залози за игрите на Български спортен тотализатор се приемат във всички тото пунктове, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн.

Над 8 060 000 лева ще достигнат печалбите в игрите на СПОРТ ТОТО за тиража в четвъртък

Над 8 060 000 лева ще достигнат печалбите в игрите на СПОРТ ТОТО за тиража в четвъртък

Вижте печелившите комбинации в игрите