Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова започна своята подготовка за предстоящото през ноември Световно първенство по карате в Дубай. Освен това, златната ни медалистка от Токио и нейният треньор са и гост-лектори на 10-тият Международен летен лагер по карате, Кранево 2021.

Ежегодният Международен летен лагер по карате се провежда от 22 до 29 август в Кранево. След невероятният успех в Токио, тази година участват близо 500 каратеки, които ще тренират с Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова и нейния треньор Ангел Ленков.

По време на тренировките, Ивет Горанова бе изненадана приятно от Дан Шомон, който е бизнес партньор на генералния спонсор на федерацията Лев Инс. Бившият съветник на президента на САЩ Барак Обама поздрави Олимпийската ни гордост за грандиозния успех и ѝ пожела още много златни медали.

Двамата разговаряха и единодушно достигнаха до заключението, че пътят към успеха в спорта и в бизнеса се гради на едни и същи здрави основи. Шомон и Ивет не пропуснаха да си направят и снимка за спомен.

Президентът на Световната карате федерация поздрави Ивет Горанова

Президентът на Световната карате федерация поздрави Ивет Горанова

Отправи позфтавителен адрес

Летният карате лагер е част от подготовката на каратеките за предстоящите състезания от Националния и Международния карате календар. Ивет Горанова ще проведе някои от тренировките си в чужбина, но поради динамичната Ковид обстановка, все още програмата ѝ не е потвърдена окончателно.

След спечеленото олимпийско злато, Ивет Горанова е още по-амбицирана и цел номер едно пред нея е световната титла от състезанието в Дубай.