Илиана Раева обмисля да се оттегли от художествената гимнастика. Това признание президентът на българската федерация направи в интервю пред Нова телевизия.

Тя заяви, че като ръководител е правила много компромиси и е нарушавала принципите си, но вярва, че това е било за добро.

Илиана Раева застана плътно зад Наско, част от публиката го подкрепи

Илиана Раева застана плътно зад Наско, част от публиката го подкрепи

Компания им правеше една от дъщерите им

Раева не е взела окончателно решение, но добави, че вижда добро бъдеще в младите, които могат да я заместят, когато си тръгне. На 15 март тя ще навърши 60 години.

"На мен ми минава мисълта да се откажа. Наистина ми минава мисълта и усетих такъв страх - да се откажа и какво би се случило. Защото първо незаменими хора няма. Ние сме си говорили с треньорите и с хората от администрацията на БФХГ и те казват:

Илиана Раева: Усилената работа трябва да продължи

Илиана Раева: Усилената работа трябва да продължи

"Това е спорт и всичко може да се случи"

"Не! Махнеш ли се, си тръгвам и аз!". Аз не мога безкрайно да се занимавам и да правя това нещо. За първи път изпитах реален страх да не може да се откажеш, да знаеш, че не можеш да си тръгнеш. И за това работя в тази посока - всеки да се появява и да поема по своя път. Ето сега младите изключително добре се развиват", каза Раева.