Президентът на федерацията по художествена гимнастика - Илиана Раева, разкри пред зрителите на БТВ повече от добри и обнадеждаващи новини за състоянието на Цвети Стоянова, която продължава лечението си в Пирогов, след като направи опит за самоубийство.

"Цвети Стоянова е част от отбора. И докато бяхме в Бразилия, постоянно комуникирах с брат й. Сега от студиото отивам в Пирогов. Нещата вървят в добрата посока и в тази, която всички ние искаме. Надяваме се по най-бързия начин да се възстанови и да започне живот, изпълнен с любов. Преди заминаването си говорихме с нея. Тя винаги е била контактна, но много я пазехме. Докторите ни препоръчваха да не коментираме, защото й е нужно много спокойствие и любов. Любовта, с която беше засипана от всички страни, помогна страшно много", коментира Раева.

"Преди заминаването за Рио Цвети ни каза, че много ни обича, пожела ни успех и че ни чака да се върнем с медал. "Рени набързо й направи план, каза й по-бързо да се оправя, че трябва да я водят на почивка в Ибиса", добави още Илиана.