София, 16 август 2021 г. - Сблъсъкът между хип-хоп звездите 100 Кила и Тото от "СкандаУ" е първият от двата двубоя този четвъртък в онлайн риалити формата #WINmyBET, a фитнес-легендата Биляна Йотовска ще се състезава срещу актрисата Диляна Попова в натовареното от красота и сексапил, но и много физическа сила второ събитие за вечерта.

Двубоите започват точно в 19:00 ч. в четвъртък, 19 август, и ще се излъчват ексклузивно и на живо само в сайта winmybet.bg. Излъчването на дуелите е напълно безплатно и е достъпно след регистрация на сайта.

След като миналата седмица Юлиан Вергов буквално отнесе поета и телевизионен водещ Илиян Любомиров в изпитанието "Живи мишени", а дамският двубой "Голи и нацапани" между всестранно надарените певици Тита и Диона бе отложен поради заболяването на Тита, през тази седмица ни очакват още два епични дуела.

100 Кила и Тото няма да кръстосват рими и бийтове, а ще трябва да проведат най-необичайното надбягване с препятствия в историята, като същевременно доказват своята физическа сила, интелектуална мощ и джентълменски умения.

Биляна Йотовска и Диляна Попова пък ще трябва да отговарят на провокативни въпроси една за друга докато демонстрират физическа сила, гъвкавост и умения в един от най-новите олимпийски спортове - скалното катерене.

Зрителите и феновете на участниците в #WINmyBET битките вече могат да подкрепят своите любимци като гласуват за тях на сайта winmybet.bg, с помощта на специалните wincoins точки, които ще получат безплатно след регистрацията си на сайта. Тези от зрителите, които познаят победителите в двубоите, ще спечелят допълнителни wincoins, а тези, които съберат най-много от тях - ще спечелят и специалните награди от WINBET.

Зрителят събрал най-много wincoins след края на двубоите, ще спечели чисто нова оф-роуд електрическа тротинетка, a подгласниците му до шестото място в класирането по точки ще получат смартфони iPhone 12. След всеки двубой, един фен от тези, които са познали победителя в двубоя ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще спечели смарт-часовник Apple Watch. Още близо 500 награди - тениски, кейсове за телефони и чаши с автографите на Димитър Рачков и Христо Стоичков, ще бъдат разиграни на случаен принцип сред всички регистрирани потребители на сайта winmybet.bg след последния двубой. Участието в сайта и в разпределението на наградите е абсолютно безплатно за потребителите и не е обвързано с покупка на каквото и да е било

#WINmyBET e уникален риалити формат, в който 16 от най-големите български звезди на цената, екрана и интернет се състезават помежду си в поредица от двубои на духа, тялото и ума, за да определят, кой е най-добрият от тях.

До края на август, публиката може да очаква още двубои с участието на музикалните звезди Димитър Ковачев - Фънки и Константин, фитнес-героят и звезда на социалните медии Сами Хосни и "лудия репортер" Дани Петканов, както и отложения дуел между Тита и Диона.