Извънредното положение вече е зад нас, време е отново да влезем във форма!

Не само двата месеца вкъщи, но и целият стрес, на който бяхме подложени през това време, неизбежно се отразиха върху телата и духа ни. Дойде моментът да направим нещо по въпроса и ние от Webcafe.bg ви предлагаме да го направим заедно.

Завръща се инициативата ни Get in Shape, която има за цел да мотивира хората да водят по-активен начин на живот, да заобичат спорта, да се откажат от вредните навици и да се сдобият с по-полезни такива.

А тази година искаме освен популярните участници нейно лице да бъде и един от вас - нашите читатели!

В продължение на три месеца ние и партньорите ни ще ви помагаме по пътя към позитивната промяна - ще получите ценни напътствия от личен фитнес инструктор при безплатните ви тренировки в Next Level Fitness Club, ще разполагате с удобен спортен екип от Asics, а за тъй важната ви хидратация ще се погрижи DEVIN Минерална.

Ще ви осигурим нужната мотивация, за да влезете отново "във форма" - какъвто и смисъл да има за вас този израз, но също така и да се превърнете в пример за всички останали читатели, че е възможно да се грижим по-добре за тялото и психиката си.

А нима нямаме нужда точно от това след всичко, през което преминахме?

Първата стъпка обаче е изцяло във вашите ръце и тя е да кандидатствате за участие в инициативата Get in Shape Vol. 2.

За целта е необходимо да ни изпратите вашите имена, възраст и кратко видео до 30 секунди, в което възможно най-ясно заявявате защо искате да сте част от това издание на Get in Shape.

Видеото и информацията можете да изпратите на e-mail адреса getinshape@webcafe.bg или като съобщение в страницата на Webcafe.bg във Facebook.

Трябва да отбележим, че тъй като инициативата е базирана в столицата, необходимо е кандидатите да живеят в София.

Избраният читател на Webcafe.bg ще застане до пет популярни лица от българския шоубизнес и ще се превърне в посланик на инициативата и нейно лице. Заедно можем да покажем на всички, че не е трудно да отделяш време и грижи за тялото и духа си, да се храниш по-правилно и да си по-отговорен към природата, с което да водиш един по-пълноценен, активен и хармоничен живот.

Заедно можем да бъдем вдъхновението!

Читателите на Webcafe.bg са енергията, която дава сили на сайта да съществува и да се развива. Сега искаме ние да ви дадем необходимото, за да откриете една по-различна версия на самите себе си и да постигнете неща, които сте смятали за невъзможни.

Очакваме вашите видео кандидатури за Get in Shape Vol. 2 до 31 май на пощата getinshape@webcafe.bg или в страницата на Webcafe.bg във Facebook.

Ние сме готови. А вие?