Зимата се усеща с всички сетива - снежинките падат игриво, щастливи детски викове огласят притихналите улици, а ласкавият уют ни притегля към топлината на дома. За мнозина януари е един от най-приятните месеци в годината, защото веселите, но уморителни коледни и новогодишни празници са отминали, а окриляващото ново начало ни дава свобода на мисълта. Това е чудесен период, през който можем да се опитаме да реализираме всичките си мечти - било то екзотично пътуване, нова мощна кола или отдавна желаният апартамент.

През последната седмица снегът не спира да натрупва бели преспи над смълчаните градчета, точно както джакпотът в любимата на българите игра "Тото 2 - 6/49" продължава да нараства, достигайки неусетно до магичната сума от ОСЕМ МИЛИОНА ЛЕВА! Невероятно число, което може да реализира с лекота всичките ви желания - бързо, ефикасно и без много усилия. Какво трябва да направите за да си изпробвате късмета? Отговорът е лесен - попълнете познатия червен фиш в близкия тото пункт или на www.toto.bg и стискайте силно палци щастието да кацне на вашето рамо и да сте първият тото милионер за 2021 година.

Министър Кралев проведе срещи със спортни клубове от Благоевград, Сандански и Гоце Делчев

Министър Кралев проведе срещи със спортни клубове от Благоевград, Сандански и Гоце Делчев

"Плуването в България през последните години се развива изключително успешно"

Мнозина от вас вероятно си задават логичния въпрос дали някой изобщо печели парични награди от игрите на Българския Спортен Тотализатор, докато тази огромна сума се натрупваше през изминалите месеци. Бъдете спокойни, защото раздадените награди през 2020 година са зашеметяващи!

За любителите на класическите числови игри на Спорт Тото - Тото 2 -"6 от 49, "5 от 35" и "6 от 42", които са познати на българите от над 60 години, е любопитно да споменем, че изплатените печалби през миналата година са на вечатляващата стойност от 77 354 536 лева, което представлява 50% от приходите от подадени фишове. Сумата звучи толкова внушително, че най-вероятно доста наши приятели са сбъднали желанията си с паричните награди, спечелени от тези любими числови игри.

2020 г. превърна седем късметлии в милионери и те попаднаха в списъка на богатите българи, които по статистика на Спорт Тото вече са 112.

Ако обаче сте от тези нетърпеливи играчи, които трудно изчакват тегленията на тиражите и предпочитат лекотата на моментните лотарийни игри на Българския Спортен Тотализатор, тогава спечелените суми от там ще ви накарат да се втурнете към най-близкото място, където магичните талони са налични. Според последните данни раздадените печалби от лотария за 2020 г. възлизат на рекордните 50 906 093 лева!

Хубавите новини не спират до тук, защото само в програмата за лоялни клиенти "Тото Клуб" бяха спечелени над 100 000 лева под формата на парични награди и ваучери за почивка и спортни стоки. Също така, някои от вас, приятелите на Българския Спортен Тотализатор, се сдобиха с прекрасни автомобили с марката Форд, а четирима щастливци предизвикват завист по улиците с луксозните си премиум коли Ягуар.

Разбира се, важно е отново да споделим, че солидна порция от печалбите на Българския Спортен Тотализатор отиват за подпомагане на българския спорт, култура и образование.

Спорт Тото - ние винаги даваме повече!