Стана ясен съперникът на звездата на TWINS MMA - Росен Димитров за седмата поредна бойна гала вечер на организацията, която ще се проведе на 02.10.

Срещу Близнака ще излезе шампионът по борба и четирикратен К-1 победител - Йоанис Анагностополус. Нито един от родните ММА състезатели не се осмели да се изправи срещу Димитров на ринга в зала „Христо Ботев".

Ето и подробностите за двамата бойци, който ще се срещнат в категория до 77 килограма:

Росен Димитров е трикратен световен шампион по бойно самбо. Европейски шампион в същия стил и в ръкопашен бой. Многократен шампион на България по джудо, самбо и бразилско жиу жицу. Треньор на националния отбор по бойно самбо. Има победи на професионалния ММА-ринг над редица големи имена. Участник е в редица международни мачове и гали в едни от най-силните вериги в Европа. Близнака ще участва в титулярната си категория до 77кг в трирундов мач и ще се изправи срещу опонент, който дълго бе избиран. Това се наложи след като в България не бе намерен противник, който да желае да застане срещу него! За пръв път той ще се изправи срещу състезател от южната ни съседка.

Срещу Димитров застава Йоанис Анагностополус от Атина с 9 победи на ММА ринга. Той е шампион по борба и събмишън граплинг на Гърция, има записани 4 победи на К-1 мачове. Идва тук с треньорския си щаб, като още един негов съотборник, ще се бие на TWINS MMA 7.

Обявените срещи до момента:

Бранко Бабанчев срещу Сурен Мелконян
Стоян Димитров срещу Анатоли Григоров
Симеон Димитров срещу Петьо Борисов
Тихомир Благовестов срещу Радослав Вартанянов

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ С РОСЕН - БЛИЗНАКА ВИЖТЕ ТУК!

Очаквайте всички подробности по темата и всеки следващ потвърден сблъсък от TWINS MMA 7 в Topsport.bg!