Днес започва най-новата кампания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор - "Високосни печалби с игрите по БНТ". Промоционалните печалби на кампанийната игра са общо 29 бр. парични печалби, всяка на стойност 290 лв. Кампанията ще продължи до 17:30 ч. на 22.03.2020 г., а номерата на печелившите карти ще бъдат определени чрез жребий на 26.03.2020 г. в ефира на БНТ.

Всеки участник, който е направил залог в числовите игри, които се излъчват по БНТ, а именно "Тото 1 -12 тип 1х2", "Тото 1 - 13 срещи", "Тото 1 - 10 от 10", "ТОТО 2 - 6/42", "ТОТО 2 - Рожден ден", "ТОТО 2 - Зодиак" и придружаващата ги игра "ТОТО ДЖОКЕР" или е закупил талон от моментните лотарийни игри на БСТ на стойност равна или по-голяма от 1 лев, ще получи правото да натрупва в потребителския си профил по 1 бонус точка за всеки 1 лев покупка. Събрани 9 точки дават един шанс за участие в надпреварата за печалбите. Повече натрупани бонус точки увеличават шансове ви за печалба.

За да се включите в кампанията трябва да притежавате карта за лоялност "ТОТО КЛУБ". Тя е абсолютно безплатна и може да се получи от всеки тото пункт в страната. Само няколко минути отнема на служител в пункта да въведе данните ви и вече можете да се включите в надпреварата за страхотните бонус печалби. Всички любители на онлайн залозите също могат да трупат точки в кампанията, като се регистрират на www.toto.bg.

С всеки ваш залог, освен шансове за забогатяване, вие подпомагате и развитието на спорта в България. Част от всички постъпления на тотализатора се заделят за спортните федерации у нас.

Над 7 550 000 лева ще достигнат печалбите в игрите на Спорт Тото за неделя

Над 7 550 000 лева ще достигнат печалбите в игрите на Спорт Тото за неделя

Вижте тук подробности