Започна най-новата кампания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор "Всеки ден е Великден". В нея късметлиите ще могат да спечелят 15 ваучера за почивка в страната и чужбина, всеки на стойност 2 000 лева. Кампанията ще продължи до 24.05.2020 г., а номерата на печелившите карти ще бъдат определени чрез жребий на 31.05.2020 г. в национален ефир.

За да грабнете някоя от бонус печалбите, трябва да участвате в игрите на тотализатора. Всеки направен залог в числовите игри или закупен талон от моментните лотарийни игри, на стойност равна или над 1,50 лева, прибавя по една бонус точка в актива ви. Щом броят на точките достигне 15, вече имате един шанс да грабнете една от кампанийните печалби. Това значи, че колкото по-често участвате, толкова по-голям е шансът ви за печалба.

За да се включите в кампанията, трябва да притежавате карта за лоялност "ТОТО КЛУБ". Тя е абсолютно безплатна и може да се получи от всеки тото пункт в страната. Само няколко минути отнема на служител в пункта да въведе данните ви и вече можете да се включите в надпреварата за страхотните бонус печалби. Всички любители на онлайн залозите също могат да трупат точки в кампанията, като се регистрират на www.toto.bg.

С всеки ваш залог не само получавате шанс за забогатяване, но и подпомагате развитието на спорта в България.

Над 9 745 000 лв. ще достигнат печалбите в игрите на Спорт Тото за тиража в неделя

Над 9 745 000 лв. ще достигнат печалбите в игрите на Спорт Тото за тиража в неделя

Печелившите комбинации в игрите, които бяха изтеглени на живо в предаването на СПОРТ ТОТО