Минути преди началото на неделния двубой между Спартак Варна и Левски (2:2), на терена бяха поканени талантите от академията на варненци, които преди дни играха финал в силен международен турнир в Истанбул. Те си направиха снимка за спомен и бяха бурно аплодирани от публиката на стадиона.

Родените през 2011 година малчугани загубиха от Бешикташ двубоя, който в редовното време завърши 1:1, но шансът при изпълнението на наказателните удари за определяне на победител не беше на страната на българите.

Въпреки поражението, отборът на Спартак U12 показа силна игра в конкуренцията на някои от най-развитите школи в Турция.

Академията на Спартак Варна продължава усилена работа в посока модерна и работеща школа, пишат "соколите" в клубния си сайт.

След като бяха изцяло реновирани трите терена и им беше поставено осветление, в момента кипи усилена работа по новите съблекални и сервизни помещения на СК "Локомотив".

Няколко нови треньора вече са част от екипа на клуба, а всички отбори работят по единна методика на подготовка. Вече има разговори с няколко клуба от Европа за съвместна работа, както и обмен на кадри и партньорство.

Виктор Митев държи под напрежение треньорския щаб на Спартак (Варна)

Виктор Митев държи под напрежение треньорския щаб на Спартак (Варна)

Тепърва ще се преценява дали ще играе срещу Пирин