Наставникът на Спартак (Варна) - Тодор Киселичков говори след първата спечелена точка като гост на своя тим. Отборът завърши 1:1 при визитата си на Септември София.

"С оглед на действията и събития на игрището равенството е реалният резултат. Допуснахме нелеп гол и после Септември изпусна едно положение с глава. През второто полувреме малшансът ни попречи да поведем в резултата. Накрая имахме шанса Септември да изпусне дузпа.

Допуснахме гол от статично положение, беше сложна ситуация. Септември имат високи футболисти. Топката все пак успя да премине голлинията, чисто футболна ситуация, успяхме да се справим на първо време, но реализираха след рикошет.

Знаехме как ще играе отбора на Септември, бяхме подготвени. Доста добър удар на Ивей Ромееш, но там уменията не му достигнаха, но имаше и доза шанс в ситуацията. Знаехме, че няма да държим толкова класно топката като доминиращ отбор. Създадохме положения, но не успяхме да реализираме.

Родни Антуи е от скоро със нас и тренира от една седмица. Той е добър футболист, излишно е да му правя реклама. Знаех, че ще играе едно полувреме. Решихме да започнем с него и по някое време да влезе Ивей Ромееш на негово място".

Септември - Спартак Варна 1:1 в мач от efbet Лига

Прогонен от Левски лиши Септември от драматичен успех над Спартак (Варна)

Драматично 1:1 между двата тима на националния стадион