Старши треньорът на Спартак (Варна) - Тодор Киселичков говори след загубата с 1:3 от Пирин. Ето какво каза наставникът на "соколите".

"Честитя победата на Пирин. Бяха с една идея по-агресивни в началото на мача. Допуснахме елементарни грешки. Мачът стана много труден за нас, в момента, в който допуснахме втория гол. Опитахме се да се върнем, но след това допуснахме трети гол след нова наша грешка. Пирин изигра по-грамотно мача и се възползваха от нашите грешки. Ние не успяхме да се възползваме от техните", коментира той.

"Няма как отборът да не бъде концентриран. Това е футбол и се допускат грешки. Футболистите са хора и допускат грешки. Ние допуснахме малко повече грешки от Пирин. Дойдохме с идеята да се представим добре. Грешките ни не се дължат на липса на концентрация.

Успяхме в мачовете срещу силни отбори да не ги загубим, дори имахме шансове и да спечелим. Мога да кажа, че отборът започна да се развива в правилна посока. Поизчистихме много от нещата, но в много от мачовете допускаме непредизвикани грешки, които ни костват точки. Днес това отново се случи", каза още Киселичков.

"Сезонът ще бъде успешен, ако Спартак успее да се стабилизира през втория полусезон и успеем да запази мястото си в елита. Срещу Струмска слава за Купата на България искаме да се представим добре и да елиминираме отбора от Радомир и да изиграем още един мач в турнира. Нашата цел е да се представим добре, да се стабилизираме и да останем в групата. Няма обаче да подценим нито един мач от Купата", допълни той.

Киселичков каза няколко думи и за слуховете, че той ще бъде заменен от Димитър Димитров начело на "соколите".

"Предполагам, че нашето ръководство ще излезе и ще обяви официално, когато има нещо. Аз не мога да ги кажа тези неща", лаконичен бе треньорът на Спартак (Варна).

Пирин победи Спартак (Варна) с 3:1

Пирин удари Спартак (Варна) и постигна първа победа под ръководството на Христо Янев

Важен успех за "орлите" в битката за оцеляване