Помощник-треньорът на Спартак (Варна) Ангел Павлов коментира представянето на отбора срещу Лудогорец в мача от турнира за Купата на България. Той сподели, че разликата в класите не е изиграла роля за крайния резултат, но дузпата се е отразила демотивиращо на неговите футболисти.

"Мисля, че влязохме много добре в мача. Доволни сме от играта на момчетата. Почти не се усети разликата в класите и не можем да кажем, че ни превъзхождаха. Допуснахме положения, но това е част от футбола. За днешния мач имахме много промени в състава, тъй като по-важната цел пред нас е първенството. Ако поддържаме това високо ниво, което поддържаме в момента, може да говорим за влизане в efbet Лига.

Хебър са на първо място в класирането, което говори, че са добър отбор и очакваме труден двубой срещу тях. Ще анализираме дузпата. В реално време не успях да преценя колко е чиста, но нищо не можем да променим вече. Това да получиш дузпа в последната минута се отрази демотивиращо на момчетата. За младите футболисти такива мачове са изключително ценни, за да натрупат опит", завърши Павлов.

Спартак (Варна) - Лудогорец 0:1 за Купата на България

Дискусионна дузпа класира Лудогорец на осминафинал за Купата на България

Спартак (Варна) затрудни максимално "орлите", но загуби с 0:1