Димитър Димитров напомни за себе си. Треньорът, който цял живот обича да се занимава със съдиите, хвърли в пространството внушения, които нямат нищо общо с истината. Явно бившият наставник на Левски и Лудогорец иска да се хареса на предишен свой работодател. Ясно е, че Спартак ще се хвърли на живот и смърт срещу ЦСКА. Херо започна някаква психологическа война, която едва ли ще спечели. Хубаво е да говориш истината и да си подготвен, а не да ръсиш празни приказки. 

Димитров съзря някакъв заговор със съдийството преди мача на "Армията". Причината - за ВАР ще отговаря Красен Георгиев. "В последните четири мача той по някакъв начин е свързан с мачовете на ЦСКА. Струва ми се доста съмнително", каза Херо. 

Не в 4, Георгиев беше един от съдиите в два мача на ЦСКА. Беше главен рефер на двубоя със Септември и тогава с отсъжданията си ощети видимо "червените". Накъса играта, не показа много и заслужени жълти картони за играчи на Септември. При една ситуация футболист на съперника на ЦСКА така задържа Де Нойер за фланелката, че тя по чудо не се скъса. В същото време Георгиев нашари отбора на Саша Илич с официални предупреждения. 

Красен Георгиев отговаряше за ВАР по време на двубоя на ЦСКА в Бистрица. Тогава правилно информира главния съдия Георги Кабаков, че има игра с ръка при гола на Сердюк от състава на домакините. Но самият Кабаков отиде да гледа на екрана и се убеди сам в това, решението не беше на Георгиев. 

Последният в класирането Спартак вече 25 години няма победа срещу ЦСКА, разликата в класите и формата в момента е огромна. Вместо да се чуди как да се противопостави на "червените", Херо тръгнал да мята партенки за Красен Георгиев наляво и надясно. Дали пък не е, защото се чувства длъжен да помогне всячески и на бившия си отбор Ледогорец? Това му изказване идва изненадващо и от нищото. А може би не съвсем... Дали не е отговор на справедливия гняв на Илиан Илиев и Черно море за съдийските аванти в полза на Лудогорец? Само че тогава цяла България видя за какво става въпрос. А сега Херо тръгнал да прави внушения и да нагнетява напрежение. Нека мине мачът на "Армията" и тогава да се оплаква, ако смята, че има от какво. Дали действията на Димитров не целят да притеснят Красен Георгиев и той да се страхува да помага на неопитния главен съдия на мача ЦСКА - Спартак с ВАР при нужда? Ще тръгне първият в класирането да "хваща" рефер на ВАР за мач срещу последния на свой терен. Звучи смешно. В момента думите на Херо тежат толкова, колкото и въздухът около морето...