Треньорът на Спартак (Варна) - Димитър Димитров бе разочарован след загубата с 0:2 като гост на Пирин в Благоевград в последния кръг на efbet Лига.

"Трудно, видя се, че нямаме нужната настройка, след като в миналия кръг спечелихме, но изпаднахме. Типичен мач за нас - доминираме, пропускаме положения, но когато има стандартно положение пред нашата врата, ние допускаме голове. Пробвали сме всякаква защита, но играта на втория етаж е проблем за нас.

Не само това, но това е едно от важните неща. Видяхте Борусия Дортмунд, който в 10 други мача срещу Майнц, ще спечелят, но в най-важния мач не успяха. Когато ти изоставаш и трябва да гониш опонентите си с по-лимитирани качества, това е трудно. Ако този отбор започне сезона сега в този състав, ще се бори за 6-о, 7-о място.

Моят ангажимент бе до края на първенството. Като стил и начин на игра се получи. Ние правихме нов състав. Като игра не мога да бъда недоволен, но като резултати съм недоволен. Доминирахме в много от мачовете, а не успяхме да спечелим. Имаме проблем при завършващата фаза.

Ако запазят този състав, ще минат като валяк през Б група, но после трябва да мислят за състав за А група. Когато влязат, трябва да имат база и основа и само с 3-4 попълнения да надграждат.

Трудно ми е да отговоря. Ако има, ще премисля и ще преценя. Не съм първа младост, но ми се работи, защото мога да бъда полезен с моя опит", каза Херо.

Пирин (Благоевград) победи Спартак (Варна) с 2:0 в мач от efbet Лига

Пирин (Благоевград) си гарантира оставането в елита след чиста победа над Спартак (Варна)

Вижте подробности