Треньорът на Спартак (Варна) - Димитър Димитров остана много доволен от победата на футболистите му над Хебър (Пазарджик) с 2:1.

"Не беше само гредата първото полувреме. Можехме да отбележим, но имаше липса на увереност. С първото им влизане в наказателното поле получихме гол. Това са елементарни грешки.

С включването на младия Начев, който има доста качества в атака и носи нестандартност. Винаги съм вярвал, че този отбор, ако беше липса на точки, то този отбор може да побеждава всички. Остават някакви шансове да се борим.

"Изравнителният гол оказа влияние. На празна врата, когато Десни изтърва, помислих, че ще стане познатото упражнение. Решаващ беше изравнителния гол. Докато има теоретични шансове, ще се борим докрай.

Лерой Микелс показа хубави неща и в един момент, когато не му тръгна и усети липса на увереност в себе си. Той има сериозни качества и съм убеден, че тази победа ще донесе самочувствие. Лошото е, че Румен Руменов няма да играе, тъй като получи картон. Виждате, че нямаме скамейка, но ще направим така да го заместим достойно", каза Димитров.

Спартак (Варна) победи Хебър (Пазарджик) с 2:1 в мач от efbet Лига

Спартак (Варна) отказва да се отпише от елита, "соколите" обърнаха и победиха вял Хебър

Вижте подробности