Димитър Димитров може да се завърне съвсем скоро в българския футбол. Херо е на преговори вече вър Варна, където да поеме местният Спартак.По информация на Дарик 63-годишният специалист е на среща с двамата собственици Асен Миланов и Павлин Николов.

Под ръководството на Васил Петров Спартак направи истински фурор с влизането си от трета във Втора до efbet лига за отрицателно време, което гарантира поста на треньора в елита. Но лошия старт на "соколите" в първите 5 кръга, в които спечели само точка срещу Пирин и инкасира четири загуби от Славия, Левски, Лудогорец и Хебър, явно е накарало ръководството да преосмисли решението си и да се обърне към Херо, заради сериозния треньорски опит, който той има зад гърба си.

Херо каза дали е получил оферта да поеме националния отбор

Херо каза дали е получил оферта да поеме националния отбор

"Познавам себе си и не бих позволил с мен да се случи това, което се говори за колегите, които бяха там - списъци, мениджърски интереси и разни такива"

При всички случаи Васил Петров остава част от екипа на Спартак Варна. Във визитката на Димитър Димитров личат имената на отборите на Нефтохимик, Литекс, Левски, Локо Пд, Амкар, Иртиш, Лудогорец, Берое и др. Ставал е шампион с отборите на Литекс, Левски и Лудогорец.