Любослав Пенев заяви, че настоящият състав на Валенсия е много по-добър от предишни години. Ел Голеадор бе сред специалните гости на мача между "прилепите" и Реал (Мадрид) в неделя вечер

"Малко мачове са минали от началото на сезона, но виждам съвсем различен отбор на Валенсия. Този отбор наистина е много сериозен и по-добър от предишни години.

В тима има много футболисти, които бяха тук и в предишните сезони, и за това казвам, че отборът е по-добър. Важно е да има опитни играчи. Надявам се Валенсия да продължи по същия път и им желая много късмет през сезона.

"Няма лесни мачове. Това го казвам като треньор и футболист с много международни мачове. Всеки отбор трябва да извлича максималното от футболистите, с които разполага", каза Пенев пред местното издание "Ел Десмарке".

Ел Голеадор е легенда на Валенсия като футболист и има 226 мача и 101 гола за 6 сезона в отбора, преди да премине в Атлетико (Мадрид). Той бе треньор и на "Местая" - на дублиращия отбор на "прилепите" през сезон 2017/18, но напусна само след няколко мача, тъй като се кандидатира за президентския пост на БФС.

Валенсия - Реал (Мадрид) 1:2 в мач от Ла Лига

Реал пак удря в края, този път от "кралете" си изпати Валенсия

Късен обрат и победа с 2:1 за селекцията на Анчелоти