Възроденият в Лас Палмас Кевин-Принс Боатенг разкри, че се чувства щастлив на Канарските острови.

"За 2 години похарчих всичко за коли, часовници дискотеки, ресторанти и фалшиви приятели. За момче като мен, израснало в беден квартал, беше много рисковано", заяви ганайският халф в интервю за Marca.

"Сега имам двама приятели. Останалите са само за момента. От детските ми години нямам нито един приятел. От света на футбола най-голям приятел ми е Съли Мунтари. Играхме заедно в Милан и националния отбор и мога да кажа, че ми е приятел. За Патрик Еберт мога да кажа същото, познавам го от 20 години.

"Кой е най-добрият футболист, срещу когото съм се изправял? Макелеле. Не ми позволи да пипна топката. Кой е най-добрият в Примера? Кристиано. Има всичко - ляв, десен крак, глава, скорост... Той е най-добрият на планетата. Лео Меси не е човек, той е от друга галактика", заяви африканецът.

"Хората казват, че съм дошъл тук, за да купонясвам. Ако исках това, щях живея в Лондон или в Милано. Откакто съм тук, съм ходил само два пъти на плаж. Ходих с моето дете. Харесва ми философията тук в Гран Канария. Хората казват: Ако не направим нещо днес, ще го направим утре". Чувствам се щастлив", разкри той.