Старши треньорът на ФК Созопол, Маргарит Димов сподели очакванията си за новия сезон във Втора Лига.

Как премина лятната подготовка на небесносините и доволен ли сте от начина, по който я проведохте?

- Доволен съм много от проведената подготовка. Условията бяха перфектни. Единствено според мен времето не ни стигна, за да можем да стиковаме отбора и да сме подготвени тактически така, както аз и моя екип искаме.

Доволни ли сте от новите футболисти, които привлякохте в отбора?

- Доволен съм от футболистите, които привлякохме. Всички те имат качествата да са част от нашия отбор. Виждам и как тренират и се раздават на всяка тренировка и съм уверен, че ще се впишат по начина, по който искам. Може би остана една позиция, която трябва да попълним, но не е на всяка цена, а просто да намерим необходимото качество.

Готов ли е според вас отбора за първия двубой от първенството и неговото начало?

- Ако кажа, че е готов отбора за първият кръг ще излъжа, но мога да кажа, че в предварително заложената от нас треньорите програма е да навлизаме във всеки кръг все по-добре и по-добре и така до края на ноември.

Как очаквате да се развие надпреварата във Втора Лига, кои са фаворитите и къде е мястото на Созопол?

- Очакванията ми за първенството е че ще бъде доста равностойно и ще има интересни сблъсъци, а за мястото на което трябва да е Созопол ще отговоря така - мястото ще бъде такова, каквото си извоюваме и заслужим с много труд, себераздаване, увереност и не на последно място тактическа дисциплина.

Созопол загря за новия сезон с разгромна победа

Созопол загря за новия сезон с разгромна победа

Над Саяна