София ще посрещне елита на световния тенис за шеста поредна година в престижния турнир от сериите ATP 250 - Sofia Open 2021. Едно от най-значимите спортни събития за тази година в България ще се проведе от 26 септември до 3 октомври и ще бъде излъчено ексклузивно в каналите на Нова Броудкастинг Груп. Срещите от основната схема на Sofia Open 2021 могат да бъдат проследени в програмата на премиум спортния пакет DIEMA XTRA, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA. Предшестващите квалификации ще бъдат предавани пряко по NOVA SPORT.

"Щастливи сме да обявим, че Нова Броудкастинг Груп ще предложи на българските зрители нови емоции с шестото издание на Sofia Open. Срещите от турнира отново ще допълнят атрактивното спортно съдържание в програмата на DIEMA XTRA. Утвърденото партньорство с организаторите на най-престижния тенис турнир у нас ни дава увереност, че през 2021 година очакванията на почитателите ще бъдат надградени, утвърждавайки надпреварата като традиция в календара на АТР" коментира Главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Николай Андреев.

Шоуменът Монфис се завръща на Sofia Open

Шоуменът Монфис се завръща на Sofia Open

Потвърди участие

"Радваме се, че Нова Броудкастинг Груп отново е част от семейството на Sofia Open. Работещи заедно с нас от 2018 г., те продължават да демонстрират безрезервна подкрепа като спонсор и официален телевизионен партньор на територията на България. Високо ценим продължаващото сътрудничество, което се засилва с всяка следваща година. Благодарение на доказания ни партньор в лицето на Нова Броудкастинг Груп, шестото издание на турнира ще предложи нови страхотни емоции както на публиката в залата, така и на всички фенове на тениса пред телевизионния екран" - заяви Кей Годкхинди - турнирен директор на Sofia Open.

Първият официално анонсиран играч, който ще стане част от турнира тази година, е французинът Гаел Монфис. Тенис звездата е десеткратен шампион в турнирите на ATP и заема № 20 в световната ранглиста. Не пропускайте да разберете кои ще бъдат и другите, които ще се присъединят към Монфис в края на септември в "Арена Армеец".