Напускането на Драголюб Симонович от поста спортно-технически директор на Сливен вече е официално. След като преди два дни повечето медии съобщиха новината, а след това тя бе отречена от почетния президент на клуба Йордан Лечков, днес Topsport.bg се свърза с изпълнителния директор на "войводите" Георги Кирилов.

"Истината около Дуци е, че той по свое собствено желание се раздели с ОФК Сливен. Подписа документите и вече не е на работа в клуба. Йордан Лечков не е излъгал, като каза, че не знае за подобно нещо, тъй като наистина разбра по-късно новината. Така или иначе, това вече е факт", обяви Кирилов.

"Досега не е мислено за заместник. Данчо едва днес научи официално новината, говори със самия Дуци. Предполагам, че в следващите дни ще има яснота около негов заместник и всичко останало. Нека дойде новият човек, нека каже какво иска като селекция и подготовка и ще мислим. Засега Георги Дерменджиев си е в Пловдив, няма раздвижване по неговия въпрос, така че той за момента е старши треньор на ОФК Сливен", отсече Кирилов.