Наставникът на Славия Златомир Загорчич не остана никак доволен след загубата на "белите" с 0:2 от Крумовград в мач от 30-я кръг на efbet Лига. 

"На края на първото полувреме направихме една грешка и след това започнахме да сме хаотични. Получиха се няколко грешки подред и можеше още един гол да допуснем. Това много ме ядосва и говорихме по този въпрос в съблекалнята. Трябва да се успокоим и да спрем да правим тези грешки. Нужно е да работим върху това нещо и се надявам да успеем да оправим нещата", заяви той.

Крумовград тресна Славия и влезе в топ 6! "Белите" ще разчитат на Левски, за да не отидат при изпадащите

Крумовград тресна Славия и влезе в топ 6! "Белите" ще разчитат на Левски, за да не отидат при изпадащите

Крумовград - Славия 2:0 в мач от efbet Лига

"Сигурен съм, че концентрацията е основното. Показахме паника и нямахме дисциплина в даден период от двубоя. Не мога да съм доволен от мача, загубихме. Ние си гледаме всички момчета да играят и съм щастлив от резервите. Заслужават и те да бъдат титуляри, но гледам да няма играчи, които не са стартирали поне един играч. Надявам се да оправим нещата и ще бъде по-хубаво", сподели наставникът на Славия.

"Нашето желание е Левски да спечели, което и нормално. Трябваше да сме спокойно и не успяхме, като сега трябва да разчитаме на Левски. Няма какво да се страхуваме, играем и трябва да печелим", завърши Загорчич.

Снимка 661938

Източник: startphoto.bg