Опитният играч на Славия Здравко Лазаров, който не бе картотекиран и за дербито с ЦСКА, е споделил пред близки, че дните му на "Овча купел" са преброени.

Бившият национал напусна турския Ерджийеспор през лятото заради неполучени 70 000 евро по договора си и подаде иск за разтрогване по вина на клуба. Турците, които изпаднаха във втора дивизия, обаче реагираха светкавично и преведоха парите по сметката на българина още преди да затвори трансферния пазар.

При това положение Лазаров или трябва да се върне в бившия си клуб, или пък да възстанови сумата. Във втора дивизия Ерджийесспор има право да задържи чужденците с договори, но няма право да ангажира нови играчи, гласи трансферният правилник на Турската федерация.

Откакто е пристигнал в Славия, Електричката само тренира и се пуска единствено в контролите. Интересното е, че Лазаров всеки ден пропътува с автомобила си разстоянието между родния Септември и София.

Пред съотборници опитният футболист е споделил, че най-вероятно ще остане вкъщи, докато "белите" успеят да го картотекират, тъй като му е писнало само да се готви без да взема участие в официални двубои.

Скандали в Славия преди мача с ЦСКА