Треньорът на Славия - Златомир Загорчич даде своята оценка след приятелската среща срещу Факел Воронещ, загубена от "белите" с 1:2.

"Доволен съм от видяното. Имаше разлика между двете полувремена. Играхме с повече млади футболисти и се виждаше напрежение у тях. Поговорихме си с тях на полувремето и нещата се оправиха. Мача можехме да го обърнем, но, за съжаление, не успяхме да си вкараме ситуациите. Допуснахме детска грешка и позволихме да ни отбележат гол.

Със сигурност някои от младите футболисти ще играят редовно мачове, ще ги редуваме. Всички, които са сега с нас, се надявам да играят и за мъжкия отбор. Най-важното ми бе физическата подготовка. Постепенно навлизаме във форма. Днес показахме хубави неща като идеи и ситуации. Говоря най-вече за второто полувреме. Надявам се да сме готови на 100% и за началото на първенството.

В момента, това, с което разполагаме, са хората, с които ще започнем първенството. Евентуално, ако има продажба, това ще реагираме възможно най-бързо. Аз не се занимавам с продажбите на играчите, това е към президента", сподели Загорчич.

Славия преклони глава пред руснаци

Славия преклони глава пред руснаци

"Белите" допуснаха поражение от Факел