Златомир Загорчич е убеден, че следващият сезон ще бъде много по-добър за Славия. Старши треньорът на "белите" сподели какво трябва да се промени преди старта на лятната подготовка. Освен това той говори за големите амбиции на клуба и някои подробности около селекцията.

"Надявам се новият сезон да бъде много по-добър от миналия. Очаквам себераздаване от футболистите в мачовете и тренировките. Дано се опазим здрави и без контузии. Тогава можем да мислим за нещо повече. Славия винаги трябва да мисли за класиране на по-предни позиции. Това трябва да бъде мисленето на отбора в съблекалнята. Надявам се да го постигнем", заяви Загорчич.

Специалистът разкри и някои подробности около селекцията на отбора.

"Ще има още двама или трима нови човека. Радослав Кирилов е с нас, въпреки че има здравословни проблеми и сега не е тук. Винаги може да се случи някой да бъде продаден в чужбина. Искам малко да засилим конкуренцията в състава. Мисля, че ще се справим. Ще направим всичко възможно отново да бъдем в евротурнирите. Иска ми се да запазим тези хора, които са в съблекалнята, но трябва да има и конкуренция", продължи наставникът.

Славия се подсили с Венцислав Керчев

Славия се подсили с Венцислав Керчев

Стана второ ново попълнение

На 20 юни Славия ще замине на подготвителен лагер в Банско, който ще продължи до 10 юли.

"Отиваме на лагер, за да се подготвим добре и да влезем здраво в първенството. Надявам се да печелим мачовете. Това е начинът, по който трябва да мислим и да действаме. Не може да си позволим подобно нещо, като през миналия сезон", завърши специалистът.

На 20 юни Славия ще играе приятелски мач у дома с Марек. Началният час на срещата е 18:00. Очаква се на 17 юли да се проведе официалното представяне на отбора за следващото първенство. За тогава е предвидена и контрола с Монтана.

Междувременно клубът представи новите си попълнения Тони Тасев и Венцислав Керчев. Те започват лятна подготовка със столичани, след като подписаха договори с клуба.