Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе доволен от равенството на своя отбор срещу Ботев (Враца). Точката беше достатъчна на "белите", за да запазят мястото си в елита и за следващия сезон. 

"Всички мачове бяха трудни. Най-много ме радва себераздаването на всички футболисти. Малко ме ядосаха пропуските, които правим и се надявам да ги оправим за следващия сезон. Можеше да вкараме още по-рано. Рангелов изпусна сам без съпротива. Вкарахме гол, контролирахме нещата и направихме фатална грешка. Започнахме много добре и второто полувреме, с положения. Искахме да спечелим. При нас няма протоколен мач. Важно е да изиграем и следващия двубой на 100%.

Момчетата да си вдигнат самочувствието. Ще гоним победата. Мястото на Славия не е плейофите в долната четворка, а за горната шестица. Славия заслужава да е най-малко в първата четворка. Работим по селекцията и се надявам да вземем футболистите, от които имаме нужда. И в момента имаме достатъчно добри футболисти, но конкуренцията е полезна", каза Загорчич.

Ботев (Враца) и Славия завършиха наравно 1:1

Славия изпълни целта си, "белите" остават в елита поне още един сезон

Столичани завършиха наравно 1:1 при гостуването на Ботев (Враца)