Златомир Загорчич коментира победата на Славия над Левски с 2:1 в мач от първия кръг на efbet Лига. "Белите" стигнаха до пълен обрат като гост на "Герена", а специалистът призна, че е останал доволен от желанието на своите футболисти.

"Целият мач бе изнервен и се наложи в първите да покажем не толкова хубава игра. Доволен съм от желанието, което показваме на терена, дори когато губим. Успяхме да вкараме гол и да победим.

Славия победи Левски с 2:1 в първия кръг от efbet Лига

Нищо ново - "синя" тишина на "Герена"! Славия би Левски по навик

"Сините" започнаха със загуба

Така се наложи мача, че играхме на контраатака. Натискът на Левски отвори пространства и това позволи на нас да контраатакуваме. Не успяхме, за съжаление, да вкараме още някой гол. Чак толкова доминирищи не бяхме. Мачът бе 50 на 50. Ние направихме по-опасни атаки, които трябваше да реализираме, но не успяхме. Трябва да имаме търпение и да изграждаме атаките си.

Липсват ни още двама-трима човека, за да направим една по-сериозна селекция, да няма отпускане. Надяваме се в тези дни да видим дали имаме възможност да вземем някого в определени позиции.

Никога не се връщаме назад. Гледаме напред и се опитваме да вдигаме футболистите, за да се раздават на 100%. Винаги търсим повече от тях и съм убеден, че те могат", заяви Загорчич.

Живко Миланов: Доволен съм от момчетата, ще изглеждаме по-добре занапред

Живко Миланов: Доволен съм от момчетата, ще изглеждаме по-добре занапред

Мнението на треньора на Левски