Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнение преди първата тренировка на отбора.

"Разбира се, най-важното е да се подготвим по най-добрия начин на лагера в Турция. Надявам се новите момчета в състава да ни помогнат за втория полусезон. Пожелавам им здраве и добри игри. Младите момчета от школата ще получат много шансове за изява през втората половина от сезона. Ще бъдат промотирани и много играчи от дубала на Славия", започна старши треньорът на Славия.

"Селекцията никога не приключва във футбола. Ако има добра възможност за Славия, винаги бихме се възползвали. За сега сме запълнили позициите, които ни бяха най-нужни. Надявам се да постигнем по-добри резултати напролет. Владимир Николов много ще ни помогне в нападение. От неделя съставът ще бъде напълно комплектован", коментира още Загорчич.

Славия представи четири нови попълнения

Славия представи четири нови попълнения

Вижте кои са те

На въпрос за евентуален изходящ зимен трансфер на вратаря на Славия - Светослав Вуцов, Златомир Загорчич отговори: "Има интереси към Светослав Вуцов, но това е въпрос към ръководството. Ще стане ясно през следващите седмици, защото има интереси и към други наши футболисти. Моята работа е на терена, а не да приемам оферти"

Дали ветеранът Георги Петков ще продължи да играе за Славия, въпреки че е 46-годишен, старши треньорът разкри: "Георги Петков е страхотно момче. Изключително е полезен в съблекалнята. Само да е здрав и ще продължи да бъде в състава само да има това желание. Петков има договор до края на сезона, а после ще се разберат с треньора".

"Не искам да мисля за целите, защото тук в Славия важното е да работим с млади български футболисти. Не искам да им поставям допълнително напрежение. Ако се класираме за евротурнирите, ще играем", завърши Загорчич.