Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че победата с 3:0 срещу Хебър не е дошла толкова лесно, колкото изглеждаше. Специалистът коментира и скандиранията на феновете "Бели шампиони". Той заяви, че всеки има правото да мечтае, но трудно може от сега да се говори за титла.

"Не беше чак толкова лесен мач, просто се подготвихме много добре и го изиграхме по начина, по който тренирахме. Само в началото позволихме да ни вкарат гол, за наш късмет беше засада. От всичко останало съм доволен и трябва да продължаваме по същия начин", каза Загорчич.

Славия победи Хебър с 3:0 в efbet Лига

Славия с класика срещу Хебър

"Белите" не дадоха никакъв шанс на пазараджиклии

"Контролирахме си нещата на терена, знаехме какво трябва да направим, имахме си и още положения. Можеше по-рано да решим мача. Най-много ми харесваше, че имахме търпение, чакахме си своите ситуации и успяхме да ги реализираме", добави той.

"Спечелихме си от четири мача, три мача като гости. Искам срещу всеки един противник да показваме едно самочувствие и желание".

Галин Иванов: Закономерна победа

Галин Иванов: Закономерна победа

"Отново изпитах най-хубавото чувство във футбола"

"Всеки човек има правото да си мечтае. Рано е да се говори за титла. Гледаме си мач за мач, вече си мислим за мача с Ботев Враца. Трябва да покажем едно самочувствие, за да зарадваме нашите си фенове", каза още наставникът на "белите".