Полузащитникът на Славия Янис Карабельов очаква с нетърпение предстоящата последна среща с Етър от редовния сезон в Първа лига.

Мачът е в неделя от 17:30 часа и ще се играе на стадиона на "белите" в "Овча Купел".

1 лев ще струва билетът за мача Славия - Етър

Плащаш левче, за да гледаш Славия на новото осветление в кв. "Овча купел"

На "белите" предстои двубой срещу Етър

"Не заслужавахме да загубим мача с Левски, но индивидуални грешки ни попречиха да спечелим. Нашата работа е на терена. Смея да твърдя, че можем много повече от това, което показахме. На моменти сме колебливи, но показахме и стабилна игра. Имаме сили да завършим на по-висока позиция в класирането. 

Не се усеща липсата на тези, които продадохме, защото привлякохме добри футболисти. Галин Иванов беше много важен за отбора, но Дарко Тасевски и Ради Кирилов много бързо успяха да се впишат в колектива, за което съм им много благодарен.

Венцеслав Стефанов: Павел Колев се мазнеше на Наско и Илиана години наред, дълговете на Левски са почти 40 милиона лева

Венцеслав Стефанов: Павел Колев се мазнеше на Наско и Илиана години наред, дълговете на Левски са почти 40 милиона лева

"Нека той ви намери Хасан Чинчири, нали ходи по Европа за извисяване на футболните нива"

Преди мача с Ботев (Пловдив) разбрах, че ще бъда капитан, след като стана ясно, че Георги Петков е контузен. За мен това не е нещо ново. Израснал към тук, винаги съм бил капитан на своята възраст, въпреки че при мъжете отговорностите са повече.

Очаквам много хора да дойдат на мача с Етър. Срещата ще се играе на осветление, отново сме домакини. Със сигурност няма да е лесна среща, но смятам, че сме готови. Лично аз не съм концентриран върху точките и класирането. Важно е да изпълняваме това, което се изисква от нас. 

Чувствам се добре на стадион "Славия". Тук съм израснал, минал е почти ми целия ми живот на това място. Както се казва, вкъщи и стените помагат. Каня феновете на двубоя с Етър, да направят уникална обстановка, а ние ще се постараем да ги зарадваме.

Венци Стефанов: Вижте как Септември игра срещу ЦСКА и как със Славия

Венци Стефанов: Вижте как Септември игра срещу ЦСКА и как със Славия

"Добре е да играят така, както играха днес"

Ако сме постоянни и се опазим здрави, можем отново да се класираме за Европа", коментира Карабельов пред "Дарик" радио.