Янис Карабельов е единственият футболист, който успя да се разпише два пъти във вратата на ЦСКА от началото на сезона. Той донесе победата на Славия с 1:0 в 17-ия кръг и позитивното настроение от този успех още витае във въздуха около "белите".

Днес обаче на столичани им предстои гостуване на Лудогорец в Разград, а младокът е категоричен, че ако със съотборниците му спазят указанията на Златомир Загорчич, могат и да успеят да спрат "орлите".

Групата на Славия за гостуването на Лудогорец

Групата на Славия за гостуването на Лудогорец

Заги избра футболистите, с които ще опита да затрудни българския шампион

"Този гол вече е в историята. Радвам се, че вкарах, нямаше как да стане без съотборниците ми, остава обаче всичко назад и сега гледаме напред. Имаме още много мачове. Няма как да не отлича Велковски. Той ми подаде и в двата случая. Просто бях на правилното място в точния момент и успях да отбележа. Получава се взаимодействието.

Ще погледна пак срещата и ще видя грешките си. Ще си взема поуките.

Ако отбележа срещу Лудогорец, ще е плюс за мен. Първо искам цялостно да се представим добре. Не искам да казвам ще успеем или не. Треньорът ще ни каже какво да правим, ако го изпълним, мисля, че ще ги спрем", коментира пред "Диема спорт" талантът на Славия.