Босът на Славия - Венцеслав Стефанов естествено на остана безучастен след глобата, която по-рано днес отнесе от БФС заради гневното си изказване по адрес на съдията Стефан Апостолов. Ето какво каза той пред колегите от "Гонг":

5000 лева глоба за Венци Стефанов, лекарят на Славия наказан за три мача

5000 лева глоба за Венци Стефанов, лекарят на Славия наказан за три мача

Вижте подробности

"Някаква си Илонка Джалева, чиято работа беше да посреща и изпраща Марк Бата, е писала до Дисциплинарната комисия. За какво ме глобяват с 5 000 лева? Просто казах истината. Да не би да съм излъгал? Този съдия е абсолютен некадърник. Нали помните какви дузпи даваше в Европа. Срам и позор! Докога ще ги търпим подобни некадърници? Докато такива хора са на работа в БФС, нищо добро не ни чака. Сигурен съм, че и от Лудогорец няма да реагират по-меко. На тях не им зачетоха 100% гол. Съдията опорочи мача, като ощети жестоко и двата отбора".

Йордан Сталев: Апостолов ще отсъства за доста дълго

Йордан Сталев: Апостолов ще отсъства за доста дълго

"Ще видите какво ще се случи"

"Двубоят беше хубав и можеше да завърши по всякакъв начин, но съдията се намеси и реши крайния изход. Разбрахме, че не може да чете, а сега и, че не може да свири. Ако не го познавахме, можеше да се помислим, че е участвал в черно тото. Това обаче не може да се случи, защото няма толкова акъл. Просто е некадърен. Искам да се обърна към Боби Михайлов и да го попитам защо глобяват хората, които си дават парите за футбола, за да може да съществуват хората от БФС? И то, при положение че казвам истината. Мен ме глобяват, а на некадърниците им се разминава. Кой ще понесе отговорността за мача в Разград? Това не може да продължава. Михайлов трябва да вземе мерки".

Венци Стефанов: Този съдия е срам за българския футбол, завършен джендър!

Чичо Венци: Този съдия е срам за българския футбол, завършен джендър!

"Не вярвам да изпълнява някаква поръчка, просто е тотален некадърник"