След вчерашните драматични мигове в дербито между Славия и ЦСКА, нямаше вариант, при който босът на "белите" Венци Стефанов да не даде своя коментар по темата. Ето какво каза той пред колегите от "Спортал":

Кушев: Играхме добре, но ни вкараха три гола от корнер

Кушев: Играхме добре, но ни вкараха три гола от корнер

"Стояхме добре на терена"

"Много съм разочарован! Многo! Искам да благодаря на Борислав Михайлов за много правилния подбор на съдиите. Волът рие, рие, рие и хвърля на гърба си. Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Докога дербитата, в които участва Славия, ще бъдат ръководени от такива съдии?! Не отсъди чиста дузпа за Славия. После удар по Георги Петков, изваждане на вратаря с носилка, няма и картон за Кайседо! Жоро игра първи с топката.

Докога питам! Нали дойде един унгарец, не можеше ли да сложат съдия, който наистина става? На този имаха ли му респект според вас? Стойчо го псува, какво ли не му каза, всички от ЦСКА го правиха на маймуна, той седи като статуя. Какво трябваше да се случи на този мач?

Благодаря на Съдийската комисия, благодаря на Боби. По този начин българският футбол ще върви напред, с общи усилия на няколко клуба и на БФС. Вече имаме специалист по съдиите, видяхме колко е специалист.

Стана ясно колко време ще отсъства Георги Петков

Стана ясно колко време ще отсъства Георги Петков

Президентът на Славия внесе яснота за състоянието му

Ние ще си продължаваме по нашия път - който оценява това, нека ни подкрепя. Вчера в единия отбор имаше само един българин, това може би е било много приятно за някой, но за мен и повечето българи, не вярвам. Трябва да има място и за нашите деца. Макар и млади, те показват, че имат нокти и зъби, а могат да играят и футбол.

Тръгнах преди края на мача, за да видя как е Жоро Петков. По-добре е сега. С лакът го удря в главата, гълта си езика, три пъти му вадят езика, няма и картон! Във ВМА е, ще се възстановява, а ние ще играем с 15-годишните, няма страшно! Много съм разочарован", каза Венцеслав Стефанов.

Лекарят на Славия: Петков се бореше за живота си, глътна си езика три пъти

Лекарят на Славия: Петков се бореше за живота си, глътна си езика три пъти

"Задушаваше се и щеше да умре в ръцете ми"