Помощник-треньорът на Славия Мартин Кушев, отличи представянето на своите футболисти срещу ЦСКА, но призна, че трите грешки при ъгловите удари са коствали на отбора му поне точка.

ЦСКА победи Славия с 3:2 в мач от efbet Лига

Зрелище в "Овча купел"! Пет гола, два червени картона, обрат и 3:2 за ЦСКА срещу Славия

Всички пет гола паднаха през втората част

"Какво се обърка? Стояхме добре на терена и всички момчета се раздадоха. Искахме победата. Обърка се, че загубихме концентрация на три пъти от три корнера. На моменти стояхме по-добре от ЦСКА и имахме ситуации за гол, но това е футболът", започна асистентът на Загорчич.

Младенов: Положителното стана след смените, надявам се да се вдигнем с тази победа

Младенов: Положителното стана след смените, надявам се да се вдигнем с тази победа

"Недоволен съм от първото полувреме"

"Със сигурност е неприятно това, което се случи с Петков. Хората от ВАР да гледат, тъй като това е нещо много сериозно и според мен повлия на отбора. Състоянието му е стабилно. Ние сме доволни от себераздаването на всички с желанието. Единствено липсата на концентрация при корнерите ни костваше поне точката".

Мено Кох: Показахме характер, беше истинска битка

Мено Кох: Показахме характер, беше истинска битка

"Трите точки са най-важни"

"Мисля, че всички видяха, че Йон Бакеро има качества, но ще му трябва време, за да покаже истинското си лице. Говорихме със Загорчич - не е приятно да загубиш, когато си играл добре, но най-неприятно е, че ни вкараха три гола от три корнера", завърши Мартин Кушев.