Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път категорично заяви, че клубът не е замесен в уредени мачове, тъй като такъв въпрос му беше зададен след тазвечершната загуба с 2:3 от Септември.

"Белите" поведоха с 2:0 в рамките на първите 11 минути, но след това допуснаха цели три попадения. 

Септември победи Славия с 3:2

"Златна" резерва донесе сладка победа на Септември

Пълен обрат за столичани над Славия

"Аз не мога да позная футболистите. 100% знам, че няма никакви нечестни и нередовни работи в нашия отбор. Този формат просто е безумен... Човек, който разбира от футбол, може да си извади сам заключение, че няма никакви такива работи. Сега контрата е в мен. Най-лесно може да се провери дали има някакви залози. Ако няма такова нещо, трябва да ми се извините. Ако има, може да се търси дали има виновник. Аз не виждам кой в Славия може да прави такова нещо.

Някой дава ли си сметка как един ръководител ще отиде и ще каже на играчите си: "Вкарайте два гола и след това пуснете да ви вкарат три". После как да отида при тях и да изисквам нещо? В Славия никога не е имало такива неща, залагам си главата. Ще бъдат глобени за предния мач, както и за този, но гарантирам, че няма футболисти, които са играли симулативно. Аз съм готов всички да бъдат сложени на детектор на лъжата, ако се окаже, че има завишени залози. Каквото иска да проверява УЕФА", категоричен бе Венци Стефанов пред журналистите.

Загорчич ядосан: С тази игра нямаме шанс за седмото място...

Загорчич ядосан: С тази игра нямаме шанс за седмото място...

"Искам да виждам мъже на терена"